Finturi lanceert Zakelijk Krediet om het MKB bij te staan met werkkapitaalfinanciering

One-stop-shop voor werkkapitaalfinanciering

Finturi, een Nederlandse Startup die bedrijven aan financiers koppelt via een online platform, lanceert haar nieuwe dienst “zakelijk krediet”. De toevoeging van dit nieuwe product draagt bij aan de visie van het bedrijf om werkkapitaalfinanciering eerlijker en toegankelijker te maken voor het MKB.  

Via het platform kunnen MKB bedrijven snel en volledig online toegang krijgen tot flexibele en transparante werkkapitaaloplossingen en daarmee haalt Finturi veel problemen weg waar bedrijven mee te maken krijgen in hun zoektocht naar financiering.  

Het bedrijf dat in 2018 is gestart, en een ontheffing heeft van de AFM, zegt dat het MKB bedrijven de mogelijkheid biedt voor financiering tot 250.000 euro tegen aantrekkelijke voorwaarden.  

‘’Het MKB speelt een significante rol in de economische groei van Nederland. Toegang tot kapitaal is essentieel voor de groei van het MKB. Wij helpen nu al veel bedrijven door middel van factuurfinanciering. Met de toevoeging van het Zakelijk Krediet kunnen we een nog bredere groep bedrijven aanspreken en hen helpen bij het aantrekken van werkkapitaal.‘’ Aldus David Buschman, CEO, Finturi