image description

Leg de focus op je klant

Plaats je klant centraal. Succes is niet afhankelijk van technologie. Het hangt af van de oplossing voor het probleem. Die kan alleen worden gevonden wanneer je ontwikkelt met de klant in je achterhoofd. Dus doe doorlopend onderzoek bij je gebruikers en blijf feedback verzamelen.

https://finturi.com/wp-content/uploads/2019/08/arrow-2886223_640.jpg
image description

Bouw een sterk team

Succesvolle bedrijven worden gebouwd door teams, niet door individuen. Om zakelijke doelen te bereiken heb je mensen nodig die jouw visie begrijpen en passen in de cultuur en de mindset van jouw bedrijf.

Grijp elke kans voor een publicatie

Vind comfort in onzekerheid

Het start-up leven zal jou nieuwe en onbekende uitdagingen bezorgen. Ga er relaxed mee om.

https://finturi.com/wp-content/uploads/2019/08/magic-cube-1976725_640.jpg
image description

Wat je niet hebt kan je ruilen

Je hebt kennis, vaardigheden, middelen of zelfs contacten die andere ondernemers willen en vice versa. Ontdek waar andere ondernemers behoefte aan hebben en kijk wat jij hen kan bieden in ruil voor iets dat jij juist nodig hebt.

Bouw je merknaam

Een deel van het succes van jouw bedrijf hangt af van je reputatie als expert in jouw vakgebied.   Content maken, schrijven en spreken over het ontwikkelen van jouw merk is een geweldige manier om jouw merk in de markt te zetten .  

Netwerken om deuren te openen

Je moet altijd netwerken om de juiste mensen te ontmoeten en zorg ervoor dat je jouw nieuwe contacten zorgvuldig opvolgt.

https://finturi.com/wp-content/uploads/2019/08/workplace-1245776_640.jpg
image description

Denk aan opschalen vanaf het eerste moment

Denk tijdens het bouwen van je systemen en processen aan schaalvergroting. Dit is de manier om toekomstvaste systemen en processen te bouwen.

Doordachte financiering

Wanneer er behoefte is aan funding, onderzoek de verschillende mogelijkheden voor financiering. Zorg voor een goede afweging tussen de verschillende mogelijkheden. Neem geen overhaaste beslissing, want het kan nog lange tijd gevolgen hebben.

Zorg voor administratie

Het klinkt een beetje saai, maar zorg voor voldoende focus op het op het juridische gebeuren zoals contracten, licenties enz. Dit is cruciaal om compliant te worden, te zijn en te blijven.

https://finturi.com/wp-content/uploads/2019/08/study-2746004_640.jpg
image description

Zorg voor een adviesraad

Terwijl je jouw bedrijf laat groeien, is het goed om een adviesraad te hebben met daarin de juiste mix aan expertise. We hebben het geluk om Thomas De With, voormalig directeur van Deutsche Bank Nederland, Johan Mastenbroek, Den Haag ‘serial entrepreneur’ en investeerder, en Marcel Bisschops, CEO, Netsam Participaties in onze adviesraad te hebben.

Innoveren niet kopiëren

In plaats van alleen oplossingen te repliceren die al in de markt bestaan, moet je innovatief zijn. Gebruik nieuwe technologieën om grote uitdagingen op te lossen, processen te optimaliseren en het leven van iedereen makkelijker te maken. Bij Finturi gebruiken we technologieën zoals blockchain en kunstmatige intelligentie om factuurfinanciering, veilig, goedkoop, snel en gemakkelijk te maken.

We zijn toegewijd om bedrijven te helpen groeien!

Volg ons en blijf op de hoogte

LinkedIn | Twitter | Medium | YouTube | Instagram