Over Ons


Finturi is een Nederlandse Fintech Start-up die financiers koppelt aan bedrijven met een korte termijn werkkapitaalbehoefte. Via ons unieke platform kunnen financiers in de groei van Nederlandse MKB Bedrijven investeren. Finturi gebruikt nieuwe technologieën zoals blockchain en kunstmatige intelligentie om MKB-financiering goedkoop, snel, gemakkelijk en veilig te maken. Bij Finturi zijn we een diverse groep ervaren en gemotiveerde individuen die werken aan één gemeenschappelijk doel, financiering direct beschikbaar en toegankelijk maken voor het MKB. Klik hier voor een overzicht van het team.

Het platform van Finturi is gebouwd met behulp van blockchain-technologie

Transacties wijzigen op een blockchain is niet mogelijk en daarom zijn gegevens op de blockchain nauwkeuriger, consistenter en hebben een grotere betrouwbaarheid. Met blockchain worden processen gestroomlijnd en geautomatiseerd waardoor de kosten worden verlaagd. Met toepassingen zoals “slimme contracten” kunnen transacties sneller en efficiënter worden uitgevoerd.

Finturi doet risicobeoordelingen met behulp van machine learning en kunstmatige intelligentie

Finturi kent een financiële “Health score” aan bedrijven toe om de risico’s inzichtelijk te maken en het vertrouwen in het ecosysteem te vergroten. Finturi maakt gebruik van gegevens uit verschillende bronnen, zoals KvK, Social Media, CBS Statline, boekhoudsystemen en berekend mbv algoritmes en machine learning een financiële “Health score” uit, die wordt toegekend aan bedrijven.

Contact

Telefoon:

+31 70 200 14 20

E-mail:

support@finturi.com

Openingstijden:

ma – vr 09:00 – 17:00 uur

Adres:

Finturi
Prinses Catharina-Amaliastraat 5
2496 XD Den Haag
Nederland
Kamer van Koophandel: 72284803

Licentie:

Finturi heeft een ontheffing van de Autoriteit Financiële Markten (“AFM”).De ontheffing is beperkt tot het bemiddelen in leningovereenkomsten van ondernemingen. Finturi is geregistreerd in het register van de AFM onder nummer 19000067.