Uitzending: Finturi — How It’s Done — Uitgezonden op RTL Z — Zaterdag 28/12 om 17:00 uur

Zaterdag 28/12 om 17:00 uur zal de aflevering van het televisieprogramma ‘How It’s Done’, waar Finturi in belicht wordt, worden uitgezonden op RTL-Z. Wij hopen dat u er met plezier naar zult kijken!

Over How It’s Done:

Een half uur inspireerde ondernemersverhalen over specifieke beroepsgroepen en sectoren. De kijker wordt meegenomen binnen verschillende ontwikkelingen, noviteiten en kansen van de verschillende ondernemers.

How it’s Done kiest ervoor om zowel de bekende als verschillende niche segmenten onder de aandacht te brengen onder het grote publiek.

Het programma reist het land door om allerhande bedrijven in Nederland in beeld te brengen en de ondernemers achter deze succesvolle bedrijven te spreken en belicht elke aflevering een ander thema.

Over Finturi:

De Nederlandse start-up Finturi is opgericht in september 2018 en heeft een nieuwe manier van factuur financiering gelanceerd. Het ‘state-of-the-art’ platform van Finturi combineert risicoscore-technieken met Blockchain-technologie om efficiënt financiering te bieden aan MKB-ondernemingen. Daarnaast biedt Finturi een aantrekkelijk rendement aan financiers van deze facturen. Finturi maakt gebruik van nieuwe technologieën om factuur financiering veilig, snel en gemakkelijk te maken.Voor meer informatie bezoek Finturi.